Close

Aktiviteter

Der er mange muligheder for at udforske området eller tilføje noget særligt til jeres ophold.

Vildmarksbad

Nyd godt selskab i det brænde opvarmede vildmarksbad (ca. 40 grader) og få en helt særlig wellness oplevelse sammen i naturen. Vi kan sørge for vin med bobler til hyggestunden og vil I slippe for de våde håndklæder kan I leje dem af os.

Haldbjerg måltidskasse og shelter morgenmadskurv

Få en “Haldbjerg Måltidskasse” leveret med ingredienser, opskrifter og service til tilberedning af en dejlig middag under åben himmel og/eller forkæl jer selv med luksus shelter morgenmadskurv med nybagte boller, frisklavet kaffe/the, most fra Kagerup most, smør, ost og marmelade.

Book overnatning


Flere smagsoplevelser fra lokale leverandører

Smag på de lokale drikkevarer – Kagerup most, der skaber de lækreste most med frugter fra lokale frugtavlere, øl fra “Det våde får”, som tilbyder øl smagsoplevelser for enhver smag – Ale, Bock, IPA, Hvede mv., Gin i særklasse fra Thornæs Destilleri samt prisvindende danske vine fra Ørby vingård eller naturvin fra Garbolund Naturvin. Og selvfølgelig har vi dejlig Hansen is i fryseren til de varme dage.

Guidede ture i området

Gå en etape af pilgrimsruten Tisvildevejen med naturguide – se www.tisvildevejen.dk 

Eller tag dine venner med på mountainbike tur i Gribskov med guide, der kender de bedste stier. Der kan arrangeres ture i alle sværhedsgrader og udstyr kan lejes. 

svampejagt
Haldbjerg naturquiz

Udforsk naturområdet og test jeres viden i vores naturquiz. Appen kan hentes ned på jeres smartphone, og så er I klar.

Mindfulness

Introduktion til mindfulnesstræning og vandring i terrænet med øvelser sammen med mindfulnessinstruktør kan arrangeres.

Lej området og faciliteterne til firmaarrangement

Skal din arbejdsplads eller institution bruge naturen aktivt i jeres næste teambuilding eller undervisningssituation, kan vores område og faciliteterne tilpasses til det. Kontakt os via nedenstående link for en snak om mulighederne. 

Besøg Haldbjerg Naturevents